15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi(VIDEO) Mehedinţi: O familie distrusă în urma unui accident rutier. Doi tineri şi fetiţa loc grav răniţi, bunicul micuţei a murit

(VIDEO) Mehedinţi: O familie distrusă în urma unui accident rutier. Doi tineri şi fetiţa loc grav răniţi, bunicul micuţei a murit

https://www.youtube.com/watch?v=sQCi5j3LWX4&feature=share

Un tragic accident rutier a avut loc azi noapte pe centura orașului Drobeta Turnu Severin, la intersecţia cu drumul spre Cerneţi. Doi tineri, care urmau să facă nunta pe 10 noiembrie, sunt în stare gravă, fetița lor de 8 luni e în comă, iar viitorul socru mic a murit.

Mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru salvarea victimelor. Pompierii s-au deplasat cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD şi au acţionat pentru acordarea primului-ajutor victimelor, împreună cu echipajele SAJ. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care un copil în vârstă de 8 luni, aflat în comă de gradul 3 şi transportat la UPU cu un autoturism. Celelalte patru persoane, adulte, au fost transportate la UPU de către ambulanţele SAJ. A fost vorba despre un bărbat aflat în stop cardio-respirator, care a fost resuscitat, o femeie semiconştientă, cu politraumatisme și alţi doi bărbaţi, conştienţi, prezentând traumatisme minore.

Tânărul de 28 de ani care i-a lovit în plin băuse înainte să se urce la volan. Cei patru au plecat cu oră înainte de miezul nopţii de la o petrecere. Poliţiştii nu au stabilit cine conducea, dar cert este că la intrarea pe centura ocolitoare din Turnu Severin, nu a acordat prioritate, iar o maşină i-a lovit în plin. Impactul a fost atât de violent, încât automobilul s-a rostogolit mai bine de cincisprezece metri pe şosea şi s-a oprit pe plafon.
La spital au ajuns şi părinţii fetiţei de numai opt luni. Viitorul socru mic a fost resuscitat minute în şir, dar în zadar. Nu a mai putut fi salvat.
Poliţiştii au descoperit că al doilea şofer implicat în accident băuse înainte să se urce la volan.

https://www.youtube.com/watch?v=sQCi5j3LWX4&feature=share

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS