Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Amendat cu 6.000 de lei pentru că nu şi-a păstrat corespunzător...

Mehedinţi: Amendat cu 6.000 de lei pentru că nu şi-a păstrat corespunzător armele

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat un bărbat de 65 ani, din comuna Voloiac, judeţul Mehedinți, în timp ce practica vânătoarea în fondul cinegetic Corcova din cadrul A.J.V.P.S. Mehedinți, deținând asupra sa cartușe cu alică, interzise la vânătoare.
De asemenea, cu ocazia controlului efectuat la locuința unui deținător de arme și muniții, de 47 ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, s-a constatat că acesta posedă cartușe calibru 5.6 mm, interzise la deținere. Totodată s-a constatat că nu a păstrat armele în condiții corespunzătoare.
Față de ambele persoane s-a luat măsura sancționării contravențională cu amendă în cuantum de 6.000 lei, iar față de bărbatul de 47 ani, s-a întocmit dosar penal şi s-a anulat dreptului de deținere și folosire de arme letale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version