17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiColonelul Daniel Manolea, numit inspector sef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinţi

Colonelul Daniel Manolea, numit inspector sef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinţi

Ca urmare a rezultatului obținut la concursul organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, în luna octombrie, colonelul Daniel Manolea a fost numit în funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți.
Învestirea în funcție a avut loc într-un cadru festiv, în prezența primului adjunct al inspectorului general și Șef al Statului Major, domnul colonel Sebastian Cucoș. Cu această ocazie a fost înmânat si noul drapel de luptă al unității. La eveniment au participat membrii din comisia de apărare, ordine și siguranță publică, reprezentanții administrației publice locale si județene și șefii structurilor instituțiilor cu care Jandarmeria Mehedinți cooperează.
Colonelul Daniel Manolea își desfășoară activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți din anul 1990, din data de 15.06.2006 a fost numit adjunct al inspectorului șef, fiind împuternicit pe funcția de inspector șef în perioadele: 04.01.2017-04.07.2017 și 06.07.2017-06.01.2018, dată de la care a fost desemnat la conducerea inspectoratului.
Colonelul Daniel Manolea are 51 de ani, este căsătorit și are un copil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS