21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori, în parcarea unei societăţi comerciale

Mehedinţi: Şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori, în parcarea unei societăţi comerciale

O femeie a fost înjughiată de mai multe ori chiar de către soţul ei, în parcarea fabricii de cabluri din Drobeta Turu Severin, judeţul Mehedinţi.
Echipajul de jandarmerie care acționa în seara de 2 octombrie, în cadrul dispozitivului de menținerea ordinii publice a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict în desfășurare, în parcarea unei societăți comerciale din municipiul Drobeta Turnu Severin.
La fața locului, jandarmii au constatat că un bărbat a înjunghiat-o pe soția sa de mai multe ori, cu un cuțit, în zona pieptului. Făptuitorul, un bărbat de 40 de ani a fost imobilizat si încătușat de jandarmi. La fața locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei, care era conștientă.
În acest caz jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, pe care le-au înaintat organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS