16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiDoi mehedinţeni, reținuți pentru infracţiuni la regimul rutier

Doi mehedinţeni, reținuți pentru infracţiuni la regimul rutier

Polițiștii Biroului Rutier din Drobeta Turnu Severin au depistat, azi noapte, în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu la intersecția cu strada Kiseleff, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu a oprit autoturismul, iar la intersecția străzilor bulevardul Tudor Vladimirescu cu strada Kiseleff, a rupt un indicator de orientare și a avariat ușor două autoturisme parcate regulamentar pe bulevardul Tudor Vladimirescu.
Ulterior, acesta a oprit autoturismul, fiind identificat de către echipajul de poliție. Față de tânăr, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Polițiștii Formațiuni de Ordine Publică din Vînju Mare au depistat, aseară, în trafic un bărbat, de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe DC 96, în localitatea Traian, un autoturismul având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 12.02.2018.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenta Drobeta Turnu Severin pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Față de persoana în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS