Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Prins în flagrant transportând 16.000 de ţigarete

Mehedinţi: Prins în flagrant transportând 16.000 de ţigarete

În urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice ieri, în judeţul Mehedinți, polițiștii au depistat un bărbat care transporta, cu un autoturism, zeci de mii de țigarete. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au desfășurat, ieri, o operațiune de prindere în flagrant, în Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți, a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de ,,deţinere în afara antrepozitului fiscal pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete”. A fost depistat un bărbat din județul Mehedinți, de 29 de ani. Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 16.000 de țigarete.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi,  05 aprilie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a măsurilor legale.
Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version