Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Trei bărbaţi, depistaţi băuţi la volan

Mehedinţi: Trei bărbaţi, depistaţi băuţi la volan

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cujmir au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Pristol, în timp ce conducea un autoturism pe o uliță din aceeași localitate fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți, au oprit pentru control, pe D.N.6, în afara localității Șimian, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Vînju Mare.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version