24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 250 de contravenţii, aplicate în ultimele 24 de ore

Mehedinţi: 250 de contravenţii, aplicate în ultimele 24 de ore

În urma celor 7 acțiuni efectuate de polițiști, în ultimele 24 de ore, 6 persoane care ar fi comis infracțiuni au fost surprinse în flagrant delict. De asemenea, polițiștii au aplicat 250 de sancţiuni contravenţionale. Peste 200 de poliţişti au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 32 de evenimente, dintre care 10 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 6 infracţiuni, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 250 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 60.700 de lei.
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatată o infracțiune la regimul rutier. Au fost reținute 11 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți au depistat pe DN 6, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Topleţ, județul Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orşova pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS