Mehedinţi: Două funcţionare publice, incompatibileConstanţa Palade, funcționar public la Direcția Sanitara Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, a fost găsită de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), ca fiind în incompatibilitate. În perioada 25 aprilie 2013 – 19 mai 2014, simultan cu calitatea de funcționar public (consilier superior în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți), a susținut cursuri de Igiena – Noțiuni Fundamentale, pentru angajații S.C. Frâu Ella S.R.L., în baza unui Contract de colaborare, activitate remunerată care se afla în legătură directă cu atribuțiile din fișa postului.

De asemenea, începând cu data de 4 ianuarie 2010 deține și exercita simultan cu calitatea de funcționar public (consilier superior în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți) și calitatea de titular întreprindere individuală – Palade D. Constanța – Lex Igiena Întreprindere Individuală. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile legale.


Elena Boţilă, consilier juridic în cadrul Primăriei municipiului Orșova, județul Mehedinți, este declarată incompatibilă de către ANI, deoarece începând cu data de 30 martie 2015, a deținut calitatea de funcționar public (consilier juridic) în cadrul Primăriei municipiului Orșova, județul Mehedinți, simultan cu exercitarea activităților de natură juridică ca urmare a deținerii calității de avocat pledant, încălcând astfel dispozițiile legale.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 ianuarie 2019

Mehedinţi: 60 de sancţiuni rutiere au fost aplicate marţi

Activităţile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore, de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier din cadrul I.P.J. Mehedinți s-au materializat în controlarea a 78 de autovehicule si legitimarea unui număr de 85 persoane, fiind aplicate 60 ...

Sumarul ediției de joi, 24 ianuarie 2019

Top