Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Cercetat pentru că a încălcat regimul armelor şi muniţiilor

Mehedinţi: Cercetat pentru că a încălcat regimul armelor şi muniţiilor

Lucrătorii Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au depistat, sâmbătă, un bărbat care nu a depus arma neletală, cu aer comprimat, și mai multe cartușe cu gaze, la armurier, în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.
Cu ocazia efectuării unor activități specifice privind deținătorii legali de arme și muniții, a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, care nu a depus arma neletală, cu aer comprimat, și un număr de 19 cartușe cu gaze, la armurier, în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă. A fost întocmit dosar penal pentru săvîrșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, arma și muniția aferență fiind ridicate pentru cercetări.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version