Acasă Local Mehedinţi Incendiul din Parcul Naţional Domogled nu a fost încă lichidat

Incendiul din Parcul Naţional Domogled nu a fost încă lichidat

Operaţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului de pădure şi vegetaţie uscată produs în Parcul Naţional Domogled au fost reluate şi în această dimineaţă. Potrivit Ralucăi Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, 20 de pompieri şi pădurari au rămas joi seară până la lasarea intunericului la baza versantului pentru protecţia pădurii de foioase,  iar pe timpul nopţii trei pompieri militari şi doi rangeri au rămas să asigure supravegerea zonei.  „Incendiul se manifesta mai puternic doar la un singur focar, restul focarelor având o intensitate scăzută. Astăzi de dimineaţă s-a reluat lupta cu flăcările”, a pus Raluca Tîrcă.

În sprijinul pompierilor este şi elicopterul dotat cu dispozitiv „Bambi Bucket” care efectuatează aruncări de apă din aer.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version