27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Sărbătoarea liliacului, la Ponoare

Mehedinţi: Sărbătoarea liliacului, la Ponoare

În acest sfârşit de săptămână, în comuna mehedinţeană Ponoare va avea loc sărbătoarea liliacului. Având în vedere că se periconizează un număr mare de persoane, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți vor fi la datorie, pe 6 şi 7 mai, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.
Astfel, peste 60 de poliţiştii vor acţiona în această perioadă pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Activitatea de asigurare a ordinii şi liniştii publice va fi desfăşurată în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi.

Poliţia Rutieră va acţiona în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor  specifice pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite aparatele radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS