8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: La un pas să-şi ucidă cel mai bun prieten, pe care l-a atacat cu cuţitul

Mehedinți: La un pas să-şi ucidă cel mai bun prieten, pe care l-a atacat cu cuţitul

Atacat cu ferocitate cu cuţitul de cel mai bun prieten! I s-a întâmplat în această seară unui bărbat de 43 de ani din Mehedinţi, care a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin în stare gravă. Bărbatul a fost înjunghiat în comuna Brezniţa de Ocol, are răni grave la abdomen, torace şi braţul secţionat. Poliţiştii îl caută acum pe autor, care a dispărut de acasă.

Cei doi bărbaţi erau prieteni foarte apropiaţi. În această seară agresorul şi-a chemat prietenul la el acasă şi inexplicabil, când bărbatul nici nu apucase să coboare din maşină, a sărit cu cuţitul la el. L-a înjunghiat de mai multe ori în torace şi abdomen şi i-a secţionat, pur şi simplu, braţul stâng. Omul a scăpat cu greu din mâinile atacatorului şi a mers mai bine de 300 de metri cu sângele şiroind. A reuşit să ceară ajutor unui vecin, apoi s-a prăbuşit în stradă. „După cum îmi explică băiatul zise că e tăiat tot muşchiul mâinii, până la os. Se vede osul. Îl legară ei că le ceru ajutorul, îl strânseră la mână şi apoi chemară salvarea. Nu ştim unde îl atacă, dar noi vedem că este plin de sânge în jurul maşinii şi în maşină” a declarat sora victimei, ajunsă la locul incidentului.

Norocul bărbatului a fost vecinul care i-a legat braţul grav secţionat, pentru că pierdea foarte mult sânge şi a chemat ambulanţa. Medicii au găsit victima cu tensiunea şi pulsul foarte slabe, au stabilizat-o şi transportat-o la spital. „Am fost solicitaţi la un pacient cu agresiune fizică, înjunghiat, cu plăgi cu sângerare masivă la membrul superior stâng şi la membrele inferioare, cu tensiune mică, este în stare destul de gravă”, a declarat medicul Valerică Viaşu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi

După investigaţii, medicii au stabilit că bărbatul are o rană foarte gravă la braţ şi de aceea l-au trimis la o clinică de specialitate din Craiova. „Are mai multe plăgi înjungiate la nivel toracal anterior, abdomen, membre pelvine, membre toracice, cea mai gravă în acest moment se pare că este o plagă la nivelul membrului superior stâng, deoarece există un risc major de a pierde funcţionalitatea braţului. După investigaţii rapide, pacientul va fi trimis într-o clinică universitară care beneficiază de microscop chirurgical, pentru a încerca o recuperare cât mai bună”, a declarat doctorul Silviu Manta, chirurg plastician Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin.

Interesant este faptul că victima a refuzat să le spună oamenilor legii cine este agresorul său. Poliţiştii au demarat o anchetă, l-au identificat şi îl caută acum pe autor, care a dispărut de acasă, imediat după ce şi-a înjunghiat prietenul. În funcţie de gravitatea loviturilor el poate fi acuzat chiar şi de tentativă de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS