Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Un şofer băut a provocat un grav accident soldat cu o...

Mehedinţi: Un şofer băut a provocat un grav accident soldat cu o victimă

Poliția municipiului Orșova a fost sesizată aseară că pe str. Dunării nr.83, din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, a avut loc  un accident rutier, soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Orşova, care în  urma verificărilor efectuate a stabilit că un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe str. Dunării, nr 83, din direcţia Eşelniţa- Orşova, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind carosabilul şi izbindu-se de un alt autoturism, parcat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului  a rezultat  vătămarea gravă a unui tânăr în vârstă de 22 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 31 ani, acesta fiind transportat la Spitalul municipal Orșova, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipiului Orșova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .
Starea de viabilitate a drumului, nu a influențat producerea accidentului, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de vătămare corporală din culpă, respectiv, „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version