10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Beat şi fără permis, a furat o maşină pe care a avariat-o

Mehedinţi: Beat şi fără permis, a furat o maşină pe care a avariat-o

Poliţia orașului Strehaia a fost sesizată azi noapte de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Turceni, judeţul Gorj, cu privire la faptul că un alt bărbat i-a sustras autoturismul  proprietate personală, aflându-se pa raza comuna Butoiești.
La fața locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliție Butoiești, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana indicată de către apelant i-a sustras autoturismul parcat în fața curții unei alte persoane din satul Răduțești, com. Butoiești, apoi l-a condus pe drumurile publice din satele Raduțești și Butoiești fără a deține permis de conducere, ulterior, aflându-se pe raza satului Butoiești a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă pătruzând în șantul de deversare a apelor pluviale, avariindu-l.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcoltest rezultând o concentrație de 0,74 mg/L alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de  furt în scop de folosință, distrugere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS