Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Trei accidente rutiere soldate cu patru victime în 24 de ore

Mehedinţi: Trei accidente rutiere soldate cu patru victime în 24 de ore

Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit ieri după amiază cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și opt subofițeri, la un accident rutier (autoturism răsturnat) cu o persoană încarcerată produs pe DJ 562A, la intrare în comuna Vânjuleț. La ajungerea forțelor de intervenție s-a constatat că o singură persoană, o femeie de 37 de ani, se afla încarcerată într-un autoturism răsturnat, în afara părții carosabile, iar cea de-a doua victimă, un bărbat de 50 de ani, se afla în afara autoturismului. S-a acționat pentru descarcerarea persoanei, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celor două victime, cât și pentru deconectarea bornelor acumulatorului autoturismului. Echipajele SMURD și SAJ au transportat cele două victime la UPU Dr. Tr. Severin în vederea efectuării de investigații medicale.

Aseară, Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda nr. 1 de Intervenție a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și nouă subofițeri, la un accident rutier (autoturism răsturnat în afara părții carosabile din cauza impactului cu două cabaline) produs pe DN57, în zona localității Eșelnița. La ajungerea forțelor de intervenție s-a constatat că a rezultat o singură victimă (bărbat în vârstă de 20 ani ce prezenta escoriații la nivelul feței și traumatism lombar), care se afla în afara autoturismului, răsturnat într-o râpă. S-a acționat pentru scoaterea victimei din râpa respectivă și acordarea primului ajutor medical calificat. Echipajul SAJ a transportat victima la UPU Dr. Tr. Severin în vederea efectuării de investigații medicale.

Azi dimineaţă, SMURD Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, un bărbat de 41 de ani, cu traumatism la membrul inferior stâng, victima unui accident rutier produs între două autoturisme, pe DN6, în localitatea Gura Văii, municipiu. Victima a fost transportată la UPU Drobeta Turnu Severin de către echipajul SMURD.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version