10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Zece hectare de vegetaţie uscată, incendiate

Mehedinţi: Zece hectare de vegetaţie uscată, incendiate

Un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a intervenit, ieri după amiază, ora 15.28, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în localitatea Vânju Mare, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. Pompierii au localizat şi stins incendiul, care a cuprins circa 3 ha de vegetație uscată şi  a degradat circa 0,5 ha de viță de vie. Cauza  probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise.

Zece minute mai târziu, la ora 15:38, un echipaj al Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în localitatea Jidoștița, comuna Breznița Ocol pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. Focul, care a cuprins circa 5 ha de vegetație uscată, a fost stins de pompieri în mai puţin de o oră. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost crearea intenționată a condițiilor pentru a genera incendiul.

La ora 17:05, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în localitatea Recea, comuna Punghina, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. Alături de pompieri, la intervenție au participat și cinci voluntari ai SVSU Punghina. Au ars circa 2 ha de vegetație uscată. Cauza  probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS