Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Patru victime în urma unui accident rutier

Mehedinţi: Patru victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit ieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în localitatea Ciovârnășani, comuna Șișești, la un accident rutier produs pe DN 67 între un autoturism și o autoutilitară. La sosirea gărzii de intervenție s-a constatat că, în urma impactului dintre cele două autovehicule, s-a produs avarierea gravă a acestora, cu scurgeri mari de combustibil pe carosabil.
În urma accidentului au rezultat 4 victime care au necesitat îngrijiri medicale, dintre care două au fost transportate la U.P.U. Dr. Tr. Severin, celelalte refuzând transportul. S-a intervenit pentru asigurarea măsurilor p.s.i. și spălarea carosabilului pentru îndepărtarea scurgerilor de combustibil din rezervoare.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version