Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Poliţiştii au organizat o acţiune de informare în comuna Podeni

Mehedinţi: Poliţiştii au organizat o acţiune de informare în comuna Podeni

Compartimentul de Analiză şi Prevenire  a Criminalităţii împreună cu  poliţiştii Postului de Poliţie Podeni, au organizat şi desfăşurat o acţiune de informare şi pregătire antivictimală a cetăţenilor din comuna Podeni.
La sediul primăriei, în prezența autorităților locale, s-au desfăşurat următoarele activităţi:
– pregătirea antivictimală şi antiinfracţională a cetăţenilor pentru prevenirea infracţiunilor de furt din locuinţe, de animale şi păsări, primirea în curte a vânzătorilor ambulanţi, a cerşetorilor, etc.;
– prevenirea infracţiunilor de înşelăciune prin diverse metode: „Accidentul”, „Boilerul”, „Ghicitul”, „distragerea atenţiei”, etc..
– dialoguri cu cetăţenii și autoritățile locale  în scopul promovării şi consolidării relaţiei poliţie-comunitate şi a identificării grupurilor de persoane ce tranzitează satele în scopul cumpărării sau vânzării de bunuri şi mărfuri, fier vechi, etc..
Totodată, s-au pus în discuţie mai multe probleme, s-au făcut recomandări antivictimale, cetăţenii exprimând aprecieri şi asigurându-ne de implicarea în formarea unor comportamente antivictimale atât la bătrânii singuri cât şi în educarea tinerei generaţii.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version