14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiPeste 78.000 de ţigări, confiscate de poliţiştii mehedinţeni

Peste 78.000 de ţigări, confiscate de poliţiştii mehedinţeni

Poliţiştii mehedințeni au ridicat 78.360 de ţigări și 18 litri de alcool de contrabandă și au indisponibilizat un autovehicul folosit în activitatea infracțională, în urma a patru percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile. Trei persoane au fost conduse la audieri.
În cursul acestei zile, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au efectuat 4 percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile și comerț stradal cu astfel de mărfuri pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin, precum și de la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 78.360 de țigarete și 18 litri de alcool de contrabandă, au indisponibilizat un autovehicul folosit în activitatea infracțională și au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei..
Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării este de 39.750 de lei. Trei persoane au fost conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.
Activitatea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS