Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Acţiuni pentru verificarea legalităţii comerţului cu alimente

Mehedinţi: Acţiuni pentru verificarea legalităţii comerţului cu alimente

La nivelul judeţului Mehedinţi, în acest weekend au fost organizate 17 acţiuni în cooperare cu specialiști din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

În perioada 15-17 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat 17 acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza judeţului Mehedinţi, la agenţi economici ce depozitează, distribuie şi comercializează produse alimentare.

La activităţi au participat, alături de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialiști din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

În acest sens, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, poliţiştii au aplicat 192 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 113.015 lei, au ridicat în vederea confiscării 56 kg. carne şi 23 litri alcool precum şi alte produse în valoare de 8.921 de lei.

Totodată, polițiștii de investigare a criminalității economice continuă controalele la societăți specializate în comerțul cu legume și fructe, la firme de panificație precum și la societăți ce comercializează produse alimentare în mediul rural.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version