Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat ieri un bărbat de 45 ani, din comuna Dumbrava, judeţul Mehedinţi, care a condus un autoturism pe b-dul Carol I la intersecția cu strada Mihail Eminescu,  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astăzi, a fost depistat un bărbat de 27 ani din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN6-E70 în comuna Șimian, sub influenţa băuturilor alcoolice.
În ambele cazuriă s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version