Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Peste 20 de permise, reţinute în 24 de ore

Mehedinţi: Peste 20 de permise, reţinute în 24 de ore

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, oprirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool și starea tehnică a autovehiculelor.

Poliţiştii au controlat 174 autovehicule şi au legitimat un număr de 211 persoane, constatând 116 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 23 de conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii, precum și 42 de pietoni care au traversat prin locuri neamenajate în acest sens.
Totodată polițiștii au aplicat 7 sancțiuni pentru opriri neregulamentare şi 22 de conducători auto care nu purtau centura de siguranţă.
Poliţiştii au mai aplicat 9 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor, iar 2 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 15.840 de lei.
Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 23 permise de conducere (toate pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor) și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version