Acasă Local Mehedinţi Siguranţa traficului rutier, prioritate pentru poliţiştii din Mehedinţi

Siguranţa traficului rutier, prioritate pentru poliţiştii din Mehedinţi

Acţiunile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore au condus la aplicarea a 172 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră

Echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor de de circulație, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi s-au materializat în controlarea a 215 de autovehicule si legitimarea unui număr de 256 de persoane, fiind aplicate 172 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20 980 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 11 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 25 sancţiuni contravenţionale,  abateri săvârşite de pietoni – 4. În cadrul acţiunii, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 14 permise de conducere.
Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan și a vitezei excesive.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version