11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: „Zilele Culturii Severinene”, amânate

Mehedinţi: „Zilele Culturii Severinene”, amânate

Evenimentele programate în perioada 13 – 20 decembrie la Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin au fost amânate din cauza faptului că instituţia nu are aviz de la ISU, informează mhalert.ro.

„Având în vedere noile modificări legislative privind asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, vă comunicăm că se amână  activităţile programate în cadrul “Zilelor Culturii Severinene” (13 – 20 decembrie 2015) ce urmau a fi desfăşurate la Palatul Culturii “Teodor Costescu” Drobeta Turnu Severin”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de reprezentanţii Palatului Culturii din Drobeta Turnu Severin. Potrivit acestuia, Săptămâna Culturii se va desfăşura în a doua decadă a lunii ianuarie 2016.

Inaugurarea Palatului Culturii trebuia să aibă loc pe 13 decembrie. În cursul zilei de joi, mai multe echipe de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au făcut verificări pentru a da avizul ISU şi au fost constatate anumite nereguli între proiectul iniţial şi lucrarea efectuată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS