12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMeci caritabil la Orşova. O tânără are nevoie de sprijinul semenilor

Meci caritabil la Orşova. O tânără are nevoie de sprijinul semenilor

Adelina Nicoleta Pîrvan, o tânără de 24 de ani din Orșova, care a fost diagnosticată cu o boală cumplită: cancer ovarian cu metastază la ficat, are nevoie de ajutorul semenilor. Familia are mare nevoie de sprijin financiar pentru tratamentul Adelinei, care este unul foarte costisitor. Rudele, cunoștințele, prietenii și apropiații fac tot ce e posibil pentru ca Adelina să aibă parte de tratamentul necesar. Vestea bolii a venit ca un fulger pentru toți cei care o cunosc pe Adelina. Situația financiară a familiei este precară iar orice ajutor în aceste momente e binevenit.
În acest sens, pe data de 11 decembrie 2015, la Sala de Sport a Școlii Generale „Petru Dumitriu” din Orșova, va avea loc un eveniment caritabil. Florin Șoavă, Flavius Stoican, Gabriel Boştină şi Dorel Stoica, foști fotbaliști de talie internațională, vor juca un meci pentru o VIAȚĂ.
Sub sloganul „Toți ÎMPREUNĂ pentru Adelina Nicoleta Pîrvan” evenimentul se va organiza cu sprijinul și ajutorul lui Marian Balaci, cunoscutul arbitru din Liga I. Acesta a răspuns prompt și pozitiv la provocare și va arbitra meciul caritabil.
Toți care vor dori să se alăture acestui caz caritabil trebuie să participe la marele eveniment. Intrarea minimă recomandată este de 10 lei/persoană. Toți banii adunați la acest spectacol fotbalistic vor fi donați tinerei, pentru a-și urma tratamentul care este unul extrem de costisitor și care depășește resursele financiare ale familiei.
În deschidere, de la ora 17.00, va avea loc un meci între juniorii Luceafărul Drobeta și Luceafărul Orșova, iar de la ora 18.00 se va desfășura marea partidă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS