10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi posibilitatea să câştigaţi bine cu prilejul unei călătorii în interes personal. Sunteţi tentat să vă asumaţi riscuri prea mari. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu vă forţaţi norocul. Trebuie să vă gândiţi de două sau chiar de mai multe ori înainte să luaţi anumite decizii importante. Dacă simţiţi nevoia, cereţi părerea unei persoane foarte apropiate în care aveţi încredere deplină.

Taur
Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale şi să lăsaţi în urmă trecutul. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiţi prea îndrăzneţ sau să vă grăbiţi. Lăsaţi lucrurile să vină de la sine, altfel riscaţi să nu aveţi nici o şansă sau să lăsaţi o impresie foarte proastă.

Gemeni
Dimineaţa aveţi tendinţa de a vă aventura în mai multe activităţi deodată şi riscaţi să pierdeţi ceva important din vedere. Cel mai bine ar fi să calculaţi foarte bine lucrurile şi să notaţi undeva tot ceea ce aveţi de făcut. Este o zi bună pentru câştiguri financiare uşoare, dar este indicat să evitaţi speculaţiile pentru că vă pot conduce pe o pistă greşită. Prietenii vă ajută, dar ar fi bine să ascultaţi şi părerile celor din familie.

Rac
Pe plan financiar, treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună şi sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Trebuie doar să fiţi optimist pentru că este o perioadă care va trece mai repede decât v-aţi aştepta. Spiritul de aventură şi îndrăzneală vă îndeamnă să vă asumaţi prea multe riscuri, dar trebuie să fiţi foarte atent la tot ceea ce faceţi.

Leu
S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude. Nu este cazul să refuzaţi o astfel de invitaţie fiindcă vă veţi simţi foarte bine. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală, iar acest lucru vă va face să priviţi lucrurile puţin diferit şi să încercaţi să găsiţi rapid rezolvarea unei probleme de cuplu care vă apasă de mult timp.

Fecioară
Vă recomandăm să evitaţi călătoriile de afaceri şi investiţiile pentru că nu este o perioadă deloc bună pentru aceste lucruri. Nu aveţi chef de nimic şi vă lipseşte simţul practic. Cel mai bine ar fi să încercaţi să faceţi lucrurile care vă relaxează cel mai mult. Dacă simţiţi nevoia să staţi singur, faceţi acest lucru pentru că vă va ajuta să vă puneţi gândurile în ordine şi să vă organizaţi puţin mai bine viaţa.

Balanţă
O rudă apropiată vă cere un împrumut şi ar fi foarte bine să o ajutaţi dacă aveţi posibilitatea. Vă sfătuim să nu vă eschivaţi, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază vă pune serios pe gânduri o veste referitoare la relaţiile sentimentale. Este posibil să realizaţi că lucrurile nu funcţionează atât de bine şi acest lucru vă face să vreţi să aveţi o discuţie serioasă cu persoana iubită.

Scorpion
Aveţi succes în domeniul studiilor şi puteţi comunica foarte uşor cu cei din jur. Acest lucru vă poate aduce avantaje mari şi puteţi să faceţi tranzacţii avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce stârneşte gelozia persoanei iubite. Încercaţi să-i explicaţi lucrurile cu mult calm. Vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă şi să aveţi mare grijă ce cuvinte folosiţi.

Săgetător
Aveţi o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situaţie neplăcută acasă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi la ce aveţi de terminat. Încercaţi să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă sau cu o persoană mai în vârstă pentru că este foarte posibil să nu aveţi dreptate. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă tandrețe şi să încercaţi să vă puneţi în locul celor din jur.

Capricorn
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteţi foarte sensibil şi aveţi tendinţa de a exagera. Nu mai plecaţi urechea la tot ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră şi încercaţi să luaţi în seamă strict lucrurile care vă pot afecta în mod direct. Astfel, riscaţi să aveţi supărări pentru lucruri care nu vă privesc deloc. După-amiază ar fi bine să vă temperaţi orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită.

Vărsător
Începeţi ziua plin de energie şi idei şi aveţi senzaţia că puteţi depăşi orice obstacol vă iese în cale. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi evitaţi să provocaţi discuţii în contradictoriu pentru că nu veţi avea argumentele necesare pentru a-i convinge pe cei din jur că ceea ce spuneţi este adevărat. Aprecierile de care vă bucuraţi în societate ar putea fi umbrite de reapariţia unei probleme sentimentale pe care nu aţi rezolvat-o la timpul ei.

Peşti
Aveţi şansa să obţineţi uşor mici câştiguri, dar vă recomandăm să fiţi prudent. Feriţi-vă de speculaţii pentru este posibil să întâmpinaţi neplăceri dacă nu sunteţi atent la detalii. După-amiază este posibil să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală care vă va da impresia că nu o veţi putea rezolva uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS