9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAutoturisme noi, repartizate către poliţia mehedinţeană

Autoturisme noi, repartizate către poliţia mehedinţeană

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți16 autospeciale care vor intra în serviciu.
Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de siguranţă publică de la polițiile municipale și orășenești. Din analiza activităţii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți în anul 2014, la capitolul înzestrare logistică şi situaţia parcului auto, rezultă că 7,5% din totalul de autospeciale aflat în patrimoniul unității au fost scose din uz şi urmează să fie casate, 35% fiind format din autoturisme mai vechi de 10 ani.
Parcul auto al unității are în dotare peste 160 autospeciale de diverse tipuri (de intervenție, laborator criminalistic, radare), iar din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a primit 22 de autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS