24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Simţiţi nevoia să aveţi mai multă libertate în ceea ce priveşte relaţia cu cei dragi. Pe de altă parte, această libertate trebuie obţinută. Sunteţi pus în situaţia de a vă exprima aceste gânduri, dar trebuie să vă gândiţi la reacţia lor. Evitaţi, pe cât posibil, reclamaţiile şi procesele în această perioadă.

Taur
Sunteţi în măsură să luaţi decizii excelente în gestionarea bugetului. Controlaţi bine finanţele şi chiar vă măriţi contul bancar. Vă simţiţi atras de unele relaţii pasagere, care vă oferă momente de plăcere de scurtă durată. Cei care nu au o relaţie se bucură în voie de câteva întâlniri.

Gemeni
Pe plan financiar, prudenţa este cuvântul-cheie al zilei. Învăţaţi să aveţi răbdare şi să aşteptaţi momentul potrivit. Aveţi unele idei pe care puteţi să le împărtăşiţi prietenilor, căci aceştia vor fi interesaţi să le audă. Petreceţi o seară minunată în compania lor.

Rac
Sunteţi foarte sensibil şi receptiv la nevoile celorlalţi. Vă simţiţi bine când le faceți plăcere, iar acest climat dominat de înţelegere şi afecţiune vă este benefic. Dificultăţile cu care vă confruntaţi dispar. Acum este momentul ideal să acţionaţi şi să faceţi progrese.

Leu
Astăzi, chiar dacă trebuie să treceţi peste anumite obstacole, înregistraţi progrese satisfăcătoare. Manifestaţi o mare voinţă de a pune totul pe roate. Riscaţi ca în relaţiile cu cei din jur să deveniţi agresiv, în impulsul de a vă apăra. Fiţi mai flexibil şi adaptaţi-vă situaţiei.

Fecioară
Vă folosiţi de calităţile dumneavoastră profesionale: rigurozitate, seriozitate şi putere de concentrare. În dragoste, este indicat să evitaţi deciziile luate în momentele tensionate sau sub emoţia momentului. Ascundeţi problemele cu care vă confruntați.

Balanţă
Sunteţi favorizat pe plan amical, însă relaţiile amoroase merg cam prost. Simţiţi nevoia să vă dăruiţi celor dragi, însă, în acelaşi timp, deveniţi reticent cu aceştia. În acest caz, nu este nevoie de un zid de apărare, căci sunteţi înconjurat de oameni care vă apreciază cu adevărat.

Scorpion
Vă confruntaţi cu nişte complicaţii. Aveţi senzaţia că nu sunteţi apreciat la adevărata dumneavoastră valoare şi vă gândiţi să vă schimbaţi activitatea. Acasă se poate să vă pierdeţi uşor răbdarea. Faceţi un efort şi comunicaţi cu cei dragi. Bugetul are nevoie de supraveghere serioasă.

Săgetător
Chiar dacă vă place să vă bucuraţi de linişte în relaţiile cu cei din jur, uneori, pentru a avea parte de aşa ceva, vă vedeţi nevoit să faceţi compromisuri mari. În relaţia de cuplu, aveţi multe întrebări la care căutaţi răspunsuri. Vă gândiţi la modalităţi prin care să obţineţi un mai mare grad de libertate.

Capricorn
Dacă în ultima vreme aţi fost mai reţinut faţă de partener, acum totul este dat uitării. Aveţi parte de momente incredibil de frumoase alături de persoana iubită. Dacă aveţi posibilitatea să călătoriţi, profitaţi de acest lucru. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţe noi.

Vărsător
Vă doriţi foarte mult să vă lărgiţi orizonturile. Se poate să apară o astfel de posibilitate şi va trebui să luaţi o decizie. Cu banii staţi bine, în principiu. Însă, dacă vă lăsaţi pradă cumpărăturilor şi aruncaţi sume mari de bani pe lucruri de care nu aveţi nevoie cu adevărat, atunci situaţia va fi cu totul alta.

Peşti
Aveţi parte de satisfacţii în relaţiile cu prietenii. Aceştia vă dovedesc cât sunt de loiali. Nu înseamnă însă că trebuie să profitaţi de bunăvoinţa acestora. În relaţia de cuplu vă bucuraţi de linişte şi armonie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS