Acasă Local Gorj CEO investește în activități hoteliere

CEO investește în activități hoteliere

Hotelul „Maiami” din Târgu Jiu va scăpa în urma vânzării de numele pe care îl poartă scris greșit de ani de zile
Hotelul „Maiami” din Târgu Jiu va scăpa în urma vânzării de numele pe care îl poartă scris greșit de ani de zile

A fost aprobat un buget pentru continuarea activității la hotelul Complexului Energetic Oltenia (CEO) din Târgu Jiu.

Astfel, activitatea la una din unitățile de cazare ale Complexului Energetic Oltenia va continua pentru încă patru luni. În acest sens, administrația companiei energetice a asigurat bugetul necesar pentru desfășurarea activităților curente, la Hotelul „Maiami” din Târgu Jiu.

Bugetul este de peste 50.000 de lei pentru achiziția de alimente. Acestea sunt necesare pentru serviciile derulate de restaurantul aflat în dotarea hotelului. Este cel mai important hotel aflat în proprietatea Complexului Energetic Oltenia. Acesta a fost evaluat la aproape 3 milioane de euro. Compania energetică intenționează să îl vândă pentru că nu mai dorește să păstreze active care nu au legătură directă cu activitatea de bază, respectiv producția de energie electrică.

Scos la vânzare alături de patru active

Complexul Energetic Oltenia deține Hotelul „Maiami” la Târgu Jiu, pe Calea Eroilor. Este catalogat ca fiind de 3 stele, are 30 de camera de două locuri şi un apartament cu 4 locuri. În total, sunt disponibile 64 de camere dotate cu aer condiţionat, baie, internet, telefon şi minibar.

Unitatea mai deţine o sală de protocol şi un restaurant de 80 de locuri. Hotelul are o suprafaţă totală construită plus anexe de 500 de metri pătraţi şi un teren de 1.733 de metri pătraţi. Este amplasat pe Calea Eroilor, în cea mai bună zonă din Târgu Jiu. Hotelul este scos la vânzare alături de patru active.

Licitație deschisă

Societatea Complexul Energetic Oltenia, având ca obiect principal de activitate producția de energie electrică, anunță o licitație deschisă cu strigare pentru vânzarea activelor:

  • Cantina Restaurant din cadrul CRPFM Sácelu, activ compus din teren în suprafată de 561 mp împreună cu construcțiile amplasate pe acesta, precum și dotările aferente, aflat în patrimoniul CE Oltenia, la prețul de ofertă de 2.090.800,00 lei, fără TVA;
  • „Hostel Maiami” din cadrul Sediului Executiv, activ compus din teren în suprafață de 1733 mp împreună cu construcțiile amplasate pe acesta, precum și dotările aferente, aflat în patrimoniul CE Oltenia, la prețul de ofertă de 14.484.000,00 lei, fără TVA;
  • „Cantina de 600 locuri” din cadrul Sucursalei Electrocentrale lșalnita, activ compus din teren în suprafață de 515 mp împreună cu construcțiile amplasate pe acesta, aflat în patrimoniul CE Oltenia, la prețul de ofertă de 2.316.000,00 lei, fără TVA;
  • „Bloc P13 (Casă de oaspeți)” din cadrul Sucursalei Electrocentrale Turceni, activ compus din teren în suprafață de 524 mp împreună cu construcțiile amplasate pe acesta, precum și dotările aferente, aflat în patrimoniul CE Oltenia, la prețul de ofertă de 6.653.000,00 lei, fără TVA.

Taxa de participare la licitație de 500 lei, fără TVA. Depunerea ofertei se va face până pe 13 mai, iar deschiderea ofertelor este programată pe 14 mai.

Citește și: Sute de gospodării vor beneficia de programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”

Exit mobile version