Acasă Local Gorj Maraton pentru educație antreprenorială la Târgu Jiu

Maraton pentru educație antreprenorială la Târgu Jiu

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” se transformă pe 24 aprilie, de la ora 11:00, într-un hub pentru viitorii magnați ai afacerilor.

CONAF – Sucursala Gorj organizează etapa județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială”, unde ideile îndrăznețe întâlnesc oportunități. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
„Imaginează-ți acest peisaj: discuții care te fac să-ți zboare mintea, povești de succes care ți-ar putea schimba perspectiva, și tu… în mijlocul acțiunii, absorbind totul!

Panelurile noastre nu sunt doar simple conversații; sunt o călătorie prin universul antreprenorial, de la educație la exemplul viu al succesului local.

Și pentru că vorbim despre a fi în centrul atenției, profită de momentul de glorie: concursul de planuri de afaceri! Aici, ideile tale nu doar că prind viață, dar pot fi și încoronate drept cele mai bune din județul Gorj. E momentul tău de a străluci, de a arăta ce ai tu mai bun. #Makeyourdreamscometrue.

Acesta nu e doar un eveniment, e un angajament pe termen lung pentru a da viață ideilor tale antreprenoriale, susținut de un pact serios cu Ministerul Educației. Suntem aici pentru a construi, împreună, viitorul antreprenoriatului românesc.

De la discursurile inspiraționale ale celor care au făcut deja pasul, la sfaturi de neprețuit de la speakeri vocaționali care să te îndrume către cariera perfectă pentru tine și, bineînțeles, la marea premiere a ideilor care vor schimba jocul – toate acestea te așteaptă la „Maratonul pentru Educație Antreprenorială”.
Înarmat cu pasiune, idei și dorința de a face o diferență, vino să te alături comunității noastre înfloritoare. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” nu este doar un eveniment, e locul unde viitorul începe cu tine. Ne vedem acolo?”, conform unui comunicat.

Citește și: 5 kilometri din Varianta Ocolitoare a orașului Târgu Jiu, verificată de o comise specializată

Exit mobile version