Acasă Local Gorj Jandarmeria Gorj recrutează tineri care vor să devină jandarmi

Jandarmeria Gorj recrutează tineri care vor să devină jandarmi

Jandarmeria Gorj recrutează tineri care vor să devină jandarmi
Jandarmeria Gorj recrutează tineri care vor să devină jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj desfășoară în perioada 24 aprilie – 14 mai, o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel:

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani scoate la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni scoate la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriagorj.ro (secțiunea Carieră) sau pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.
Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 14 mai, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriagorj.ro, iar dosarele se depun de candidați în volum complet, până pe 21 mai, la sediul Jandarmeriei Gorj.
Evaluarea psihologică a candidaților se realizează la o dată și într-o locație ce va fi anunțată ulterior, prin anunț în timp util pe pagina de internet a Jandarmeriei Gorj.

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 25-31 mai.

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 15 iunie

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 15 iunie, la unitățile de învățământ pentru care au optat de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice şi va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislaţia specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a instituţiilor politice ale statului şi subiecte de educaţie civică şi cetăţenească, exerciţii de evaluare a capacităţii de analiză şi sinteză, precum şi exerciţii privind deprinderea raţionamentului logic.
Tematica și bibliografia de concurs sunt cele disponibile pe site-ul www.jandarmeriagorj.ro.

„Examinarea medicală se va realiza în perioada 19 iunie–12 iulie, pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Sunt declarați „Admis” candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 19 iulie.
Mai multe informații se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj sau la numărul de telefon 0253.213523 (Serviciul Resurse Umane).”, conform IJJ Gorj.

Exit mobile version