Acasă Local Gorj Patru turnee organizate de Florin Mergea Tennis Academy

Patru turnee organizate de Florin Mergea Tennis Academy

Patru turnee vor fi organizate în lunile următoare la Târgu Jiu. Principalul organizator este Florin Mergea Tennis Academy.

Academia a aprobat calendarul celor patru evenimente care vor avea loc în perioada aprilie – august. Pe 22 aprilie la Târgu Jiu vor fi organizate Campionatele Naționale U 18. Pe 29 aprilie va avea loc turneul ITF J 200. Pe 10 iunie este programat turneul ITF J 30. Nu în ultimul rând, pe 12 august este programat turneul ITF 15 K PRO. Toate sunt organizate sub Egita Federației Internaționale de Tenis și a Federației Române de Tenis.

„Ne așteaptă un nou sezon plin de evenimente internaționale și naționale de mare anvergură, ca de fiecare dată ne dorim ca fiecare eveniment să fie organizat la un standard cât mai ridicat. Anul acesta premiile la fiecare eveniment vor fi substanțiale, rămâneți alături de noi și pentru alte surprize”, conform lui Florin Mergea, fostul vicecampion olimpic.

Academia și-a început activitatea pe 1 iunie 2022

Fostul tenismen gorjean Florin Mergea și-a deschis Academia în orașul natal Târgu Jiu pe 1 iunie 2022, în colaborare cu un club local de tenis de câmp. Sute de copii și tineri au venit de atunci să joace tenis de câmp. Anul trecut fetele înscrise la Academia de Tenis Florin Mergea au devenit vicecampioane naționale.

La Târgu Jiu au început să fie organizate turnee naționale și internaționale de tenis de câmp, unele cotate în clasamente. Academia a crescut de la un an la altul și beneficiază în prezent și de serviciile unor antrenori de pe alte continente. Florin Mergea a câștigat în carieră 7 titluri ATP. A jucat la simplu, dar și la dublu. E evoluat și pentru lotul național de tenis. Este de mai mulți ani cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu. A devenit vicecampion olimpic, alături de Horia Tecău, la Jocurile Olimpice de la Rio, din anul 2016.

Citește și: CEO face loc grupului pe gaze naturale de la Termocentrala Turceni

Exit mobile version