Acasă Local Gorj Alimente de sărbători pentru 45 de familii și 100 de copii din...

Alimente de sărbători pentru 45 de familii și 100 de copii din Gorj

Alimente de sărbători pentru 45 de familii și 100 de copii din Gorj

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2023, Fundația ”Raza Aurie”, reprezentată de familia Ilinca Ilie și Monica, a donat alimente pentru 45 de familii și 100 de copii din Gorj. Fundația ”Raza Aurie” a oferit o sponsorizare consistentă Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Fundația ”Raza Aurie” și-a îndreptat din nou atenția asupra cazurilor sociale din județ, oferind o sponsorizare care se ridică la aproximativ 45.000 lei, constând în:

  • produse alimentare de bază și tradiționale,
  • dulciuri,
  • produse de menaj,
  • articole vestimentare pentru copii și părinții lor,
  • diverse electrocasnice, de care aveau mare nevoie zecile de familii aflate în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. De toate aceste daruri s-au bucurat 45 de familii și în jur de 100 de copii de pe raza județului Gorj.

Sponzorizări

Numai în acest an, cu ocazia sărbătorilor pascale și sărbătorilor de iarnă, valoarea sponsorizărilor oferite de către Fundația ”Raza Aurie” se ridică la aproximativ 130.000 de lei.

„Mulțumim și pe această cale Fundației ”Raza Aurie” pentru sprijinul acordat și pentru faptul că este alături de DGASPC Gorj, de aproape un deceniu, răspunzând ”prezent” la fiecare solicitare și, de cele mai multe ori, acordându-ne ajutor din proprie inițiativă. Îi asigurăm pe reprezentanții fundației de respectul nostru și le suntem recunoscători pentru tot ceea ce fac. Le dorim să aibă parte de Sărbători cu bine, sănătate și prosperitate!”, a anunțat Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Citește și: 900 de salariaţii din Statistică sunt în grevă

Exit mobile version