Acasă Eveniment Târgu Jiu: Mașină furată și returnată avariată

Târgu Jiu: Mașină furată și returnată avariată

Târgu Jiu: Mașină furată și returnată avariată
Târgu Jiu: Mașină furată și returnată avariată

O mașină a fost furată din fața unei case din Târgu Jiu, după care a fost adusă în același loc avariată. Proprietarul autoturismului a cerut ajutor poliției. Din torpedoul vehiculului a fost sustrasă și o sumă de bani.

„La data de 16 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de către un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că. la data de 15 noiembrie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care se afla parcat la domiciliu, pe care ulterior, l-a găsit în apropiere de locul unde fusese parcat inițial, prezentând avarii la caroserie.

Tot cu această ocazie, a constatat faptul că i-a fost sustrasă suma de 200 lei care se afla în torpedoul autoturismului.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și furt calificat.
Polițiștii continuă cercetările, pentru identificarea autorilor și stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit IPJ Gorj.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Jandarmii asigură măsuri de ordine la cele două meciuri internaționale de handbal feminin de la Sala Sporturilor

Exit mobile version