Acasă Local Gorj CJ Gorj cumpără microbuze electrice

CJ Gorj cumpără microbuze electrice

microbuze electrice
microbuze electrice

CJ Gorj cumpără microbuze electrice. Consiliul Județean Gorj va depune un proiect spre finanțare în cadrul Apelului de proiecte „Microbuze electrice pentru elevi”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15: Educație.

Proiectul are ca scop dotarea unităților de învățământ preuniversitar din localitățile județului Gorj cu microbuze electrice pentru transportul elevilor. În perioada 15.05.2023 – 26.05.2023 pot fi depuse cereri de finanțare. Alocarea financiară per proiect este de maximum 6.097.560,97 de euro, fără TVA.

Potrivit lui Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, această inițiativă vine în sprijinul elevilor din localitățile izolate din județul Gorj. Este vorba, în special, de cele din zonele rurale și periurbane. Aici, școlile sunt mai puțin accesibile și dispun de puține variante de transport.

Proiectul „Microbuze electrice pentru elevii județului Gorj” urmărește să asigure mijloacele de deplasare pentru elevii aflați în zone cu populație scăzută, facilitând astfel accesul la o educație de calitate pentru toți elevii și copiii și protejând mediul înconjurător în același timp

Citeşte şi: Bărbat de 84 de ani, salvat de pe munte

Exit mobile version