Acasă Eveniment Băiat de 14 ani, cercetat de poliție după ce a sustras mașina...

Băiat de 14 ani, cercetat de poliție după ce a sustras mașina tatălui și s-a răsturnat cu ea

Șoferul avea o concertrație mare de alcool pur în aerul expirat
Șoferul avea o concertrație mare de alcool pur în aerul expirat

Un băiat, de 14 ani, din Gorj, este cercetat de polițiști, după ce a sustras mașina tatălui său şi s-a răsturnat cu ea. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Bolboși au observat ieri în trafic un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. După aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părții carosabile. În habitaclu nu se afla nicio persoană.

„Polițiștii au stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat și aparținea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Bolboși. Acesta, fiind plecat de la domiciliu, în lipsa sa, fiul său, de 14 ani, a luat autoturismul și l-a condus pe drumurile publice, deși nu deține permis de conducere. Polițiștii au mai stabilit că în autoturism se mai aflase și un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate. Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt și conducere a unui vehicul neînmatriculat”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut cu 25%

Exit mobile version