Acasă Local Gorj Nu sunt medici pentru posturile scoase la concurs în Gorj

Nu sunt medici pentru posturile scoase la concurs în Gorj

DGASPC Gorj face angajări
DGASPC Gorj face angajări

Nu sunt medici pentru posturile scoase la concurs în Gorj. Două instituții publice din județul Gorj au scos la concurs 8 posturi vacante de medic specialist sau primar.

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj are scoase la concurs 6 posturi de medic. Din păcate, doar doi candidați s-au înscris la concursul programat chiar săptămâna aceasta. La Serviciul de Ambulanță Județean Gorj deficitul de medici este unul major. Se lucrează cu mai puțin de jumătate din necesarul de medici. Și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj are nevoie de medici.

Vor avea loc două concursuri în data de 9 martie proba scrisă și 14 martie interviul. Sunt vacante două posturi de medic specialist. Este vorba de un post de medic specialist cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități.

Un singur candidat

Al doilea post vacant este de medic specialist cu normă întreagă și durată normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână, la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu-Cărbunești – Centrul de primire și evaluare în regim de urgență pentru copilul abandonat sau părăsit în maternitate. Din păcate, și în jurul acestui concurs nu este un interes major. Un singur candidat și-a depus dosarul pentru la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități.

Un interes mai mare la DGASPC Gorj este pentru 5 posturi de infirmieră scoase, de asemenea, la concurs în centrele din Târgu Jiu, Suseni și Cărbunești. Sunt 32 de candidați pentru 5 posturi de infirmieră. Potrivit Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, concursul este structurat pe două probe. Proba scrisă este programată în data de 7 martie. În data de 10 martie vor participa la interviu candidații care au promovat proba scrisă. Totodată, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj angajează și un număr de 5 asistenți medicali la centrele de îngrijire pe care le deține la Târgu Jiu, Runcu și Târgu-Cărbunești. Dosarele se pot depune până pe 10 martie. Proba scrisă a concursului este programată pe 20 martie, iar interviul pe 23 martie.

Exit mobile version