Acasă Local Gorj Dan Plaveți, numit șef al Complexului Energetic Oltenia

Dan Plaveți, numit șef al Complexului Energetic Oltenia

Dan Plaveți, numit șef al Complexului Energetic Oltenia
Dan Plaveți, numit șef al Complexului Energetic Oltenia

Dan Plaveți a fost numit vineri președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Contractul de mandat al lui Dan Plaveți are o durată de 4 luni.

Noul șef i-a luat locul lui Daniel Burlan, căruia i-a încetat mandatul în urma tragediei de la Cariera Jilț Sud, în care au murit trei persoane. „În cadrul ședinței din data de 3.02.2023, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a numit în funcția de Președinte al Directoratului pe domnul Plaveți Iulius Dan, începând cu data de 3.02.2023.
Reamintim că domnul Plaveți Iulius Dan a fost numit în Directoratul companiei pentru o perioada de 4 luni, începând cu data de 23.01.2023, în baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice”, conform Complexului Energetic Oltenia.

Dan Plaveți, absolvent al Universității Politehnice București, a ocupat succesiv funcții de conducere în cadrul unor companii, inclusiv în domeniul energetic. A fost vicepreședinte și, ulterior, președinte al ANRE în perioada 2009–2012, membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica SA în anul 2017 și director general al  Hidroserv SA în perioada 2018-2021.

Exit mobile version