Acasă Local Gorj Campanie de sterilizări gratuite la Târgu Jiu

Campanie de sterilizări gratuite la Târgu Jiu

Sterilizările au loc pe 28 și 29 ianu
Sterilizările au loc pe 28 și 29 ianu

Asociația K 9 Friends alături de Blue Care Vet organizeză pe 28 și 29 ianuarie, la Târgu Jiu, o campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor.

Programările se pot face la telefonul 0751.860.355. „Vă așteptăm cu pisicuțe și cățelușe – femele, de rasă comună sau adoptate, în număr cât mai mare. Această campanie se desfășoară integral pe baza de donații, astfel că îi rugăm pe toți cei care programează și vin cu un animăluț să contribuie și ei la cutiuța de la cabinet, pentru a ajuta și alte animăluțe să fie sterilizate pe viitor! 1 leu, 5 lei sau 10 lei contează enorm!

De asemenea, la ușa cabinetului vom amenaja o zonă pentru donațiile sub formă de hrană pentru cățeii și pisicile din grija asociației și cei de pe stradă. Avem rugămintea să rămână o singură persoană cu animăluțele la cabinet pentru a evita aglomerația și a nu îngreuna munca personalului de la cabinet. Voluntarii noștri vor fi acolo să vă ajute cu animăluțele când aveți nevoie. Vă rugăm să NU aduceți pisicile in brațe de la mașină! Dacă nu dețineți cușcă, vă vom împrumuta una pentru a le transporta în siguranță până în interiorul cabinetului. Valabil și pentru căței, vă rugăm insistent să nu îi aduceți fără cușcă sau lesă. Solicitați ajutorul personalului sau al voluntarilor pentru orice problemă!”, conform Asociației K9 Friends.

Exit mobile version