Acasă Actualitate CSM Târgu Jiu ar putea rămâne fără manager

CSM Târgu Jiu ar putea rămâne fără manager

Concursul pentru postul de manager al CSM Târgu Jiu a fost anulat de Tribunalul Gorj.

Concursul pentru postul de manager al CSM Târgu Jiu a fost anulat de Tribunalul Gorj. Instanța a decis ieri anularea concursului care a avut loc în februarie anul trecut pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal. Dan Marinescu este cel care a contestat concursul. Pârâți în dosar au fost primarul Marcel Romanescu, Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, Consiliul Local și încă doi funcționari. Decizia nu este definitivă, astfel că Robert Balăeț mai poate rămâne o perioadă director, dacă atacă hotărârea cu recurs.

Bălăeț a câștigat în urmă cu un an concursul pentru șefia CSM Târgu Jiu, avându-l drept contracandidat pe Dan Marinescu, cel care a și formulat plângerea prin care a fost anulat acum concursul. Dacă decizia instanței se va menține și după recurs, sunt șanse foarte mari să fie din nou reluat concursul pentru postul de manager al CSM Târgu Jiu.

Și-a făcut deja programul

Bălăeț susține că se va axa mai departe pe competițiile numeroase pe care le are programate în aceasă perioadă, fără a se gândi prea mult la decizia instanței. Chiar dacă afirmă că nu comentează decizia instanței, Robert Bălăeț se declară dezamăgit, în condițiile în care susține că a depus o muncă susținută la șefia CSM Târgu Jiu și și-a câștigat postul prin concurs. Acesta nu știe nici dacă va mai participa la un nou concurs, în cazul în care acesta va fi reluat.

Bălăeț a câștigat în urmă cu un an concursul pentru șefia CSM Târgu Jiu, avându-l drept contracandidat pe Dan Marinescu, cel care a și formulat plângerea prin care a fost anulat acum concursul. Dacă decizia instanței se va menține și după recurs, sunt șanse foarte mari să fie din nou reluat concursul pentru postul de manager al CSM Târgu Jiu. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, s-a declarat și el revoltat de situația actuală și îl ironizează pe Dan Marinescu, cel care a și contestat concursul, cu toate că luase nota 1.

Exit mobile version