Acasă Local Gorj Autobuzele Transloc vor circula după un program special

Autobuzele Transloc vor circula după un program special

Autobuzele Transloc vor circula după un program special
Autobuzele Transloc vor circula după un program special

Autobuzele Transloc, care aparţin Societății Transloc SA, vor circula după un program special în perioada vacanței elevilor, respectiv 15.07.2019 – 07.09.2019. Pe traseul principal 9 Mai – Artego frecvența de circulație, în intervalul 5.25 – 18.45, va fi de 16 minute în loc de 13. În intervalul 18.45 – 22.41 va fi de 20 de minute. Ultima plecare de la Artego este la ora 23.20, iar din 9 Mai, 00.00.


Pe traseele 9 Mai – Bârsești și 9 Mai – Preajba vor circula doar cinci trolee. 9 Mai – Vărsături – Preajba rămâne neschimbat. De asemenea, pe traseul 9 Mai – Iezureni -intersecție Curtișoara au fost eliminate trei curse. Pe 9 Mai – Slobozia – Ursați a fost eliminată o cursă. Pe Romanești – Artego – Preajba a fost eliminată o cursă, iar pe traseul Dedeman – 9 Mai – Artego – ANL, nu au fost efectuate modificări.

Cursele eliminate de pe traseele laterale sunt cele utilizate de elevi în perioada anului școlar și în perioada de finalizare a studiilor, respectiv susținerea examenului de bacalaureat. Noul program de circulație va fi afișat în toate stațiile de urcare-coborâre, dar și în mijloacele de transport în comun.

Exit mobile version