11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDăncilă vine în Gorj cu 4 miniștri, 3 secretari de stat și cu senatorul Manda

Dăncilă vine în Gorj cu 4 miniștri, 3 secretari de stat și cu senatorul Manda

A fost definitivat programul vizitelor guvernamentale de sâmbătă și duminică din județul Gorj. Premierul Viorica Dăncillă va veni la Târgu Jiu însoțită de 4 miniștri, 3 secretari de stat și de senatorul Claudiu Manda, candidat la europarlamentare. Cu toate acestea, PSD Gorj a anunțat prin reprezentanți că nu este vorba de o vizită electorală.

Din delegaţia guvernamentală vor face parte următorii: premierul României, Viorica Dăncilă, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici , ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, secretar de Stat Ministerul Energiei, Doru Vișan, secretar de Stat Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu, secretar de Stat Ministerul Culturii, Mihai Gherghe , senatorul Claudiu Manda.

Sâmbătă sunt programate vizite la: Uzina Mecanică Sadu(ora 12,00), Termocentrala Rovinari(ora 16,00) şi la Spitalul din Bumbeşti-Jiu(ora 17,00). Delegaţia va fi cazată sâmbătă noapte la Casa „Danielescu” din Târgu Jiu. Duminică, premierul Dăncilă alături de miniştri, cu excepţia secretarilor de stat din Ministerul Energiei, se vor deplasa la Festivalul pastoral „Urcatul oilor la munte”, de la Novaci(ora 10,00), iar la ora 12,00 delegaţia va ajunge la Căminul Cultural Polovragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS