11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Patru persoane rănite, după ce o mașină a intrat într-o țeavă de gaze. O tânără se află în comă

Gorj: Patru persoane rănite, după ce o mașină a intrat într-o țeavă de gaze. O tânără se află în comă

Sâmbătă, în jurul orei 23, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că, pe strada Narciselor, a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod și o țeavă de gaze.

În urma impactului, atât șoferul, cât si o tânără de 17 ani și alți doi tineri, de 18 și 19 ani, toți din Târgu Jiu au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima de 17 ani a suferit răni grave și a fost transportată la un spital din București, în comă.

Șoferul luase permisul de conducere cu doar o lună în urmă. Acesta fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În acest moment se circulă normal în zona în care s-a petrecut accidentul. Nu a fost afectată alimentarea cu gaze naturale a orașului, decât în zona respectivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS