11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVIDEO Plan roşu de intervenţie activat în Gorj. Accident cu 11 victime

VIDEO Plan roşu de intervenţie activat în Gorj. Accident cu 11 victime

UPDATE: Șoferul de 42 de ani, din Târgu Jiu, este anchetat pentru vătămare corporală din culpă. El, alături de un bărbat de 62 de ani din Mătăsari și alt bărbat de 39 de ani din Florești, Mehedinți sunt răniți grav și se află la spital. Restul persoanelor sunt rănite ușor, unele cu atac de panică. Niciun copil nu se află printre victime.

UPDATE: Potrivit autorităţilor, numărul victimelor a ajuns la 11. Trei dintre acestea sunt rănit grav, iar opt au suferit leziuni uşoare.

UPDATE: Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate, la intersecția unui drum comunal cu DN 67. Autoturismul Dacia Doker a pătruns în DN 67 fără să se asigure, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care se deplasau dinspre Motru spre Târgu Jiu. Șoferului care se face vinovat de producerea accidentului i-a fost reținut permisul de conducere. În cauză polițiștii au intocmit dosar penal pt vătămare corporală din culpă.


Un grav accident rutier s-a petrecut, în această dimineaţă în judeţul Gorj, la Buduhala. Trei maşini sunt implicate în coliziune, opt persoane sunt rănite. A fost activat planul roşu de intervenţie.Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS