5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Incendiu la o casă din Târgu Jiu, după o explozie provocată de scurgeri de gaze. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi membre

Gorj: Incendiu la o casă din Târgu Jiu, după o explozie provocată de scurgeri de gaze. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi membre

ISU Gorj a fost solicitat sa intervină, în această dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit de pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Târgu Jiu, aflată chiar lângă sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

La fata locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apa şi spuma şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj.

Incendiul se manifesta la una din încăperile construcţiei. Potrivit ISU Gorj, un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost salvat de pompierii militari din casă, el suferind arsuri pe faţă şi membre.

Victima fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la UPU Târgu Jiu. Incendiul a izbucnit în urma unei explozii cauzate de scurgeri de gaze, conform celor stabilite de pompieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS