3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Firmă de pază de la CEO, amendată cu 200.000 de lei

Gorj: Firmă de pază de la CEO, amendată cu 200.000 de lei

Controlul efectuat de către inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, pe data de 02.05.2018, la societatea comercială care asigură paza unuia dintre obiectivele celui mai mare producător energetic din ţară, a fost definitivat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt prin aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 200.000 de lei. Angajatorul care a preluat serviciul de pază la obiectivul amintit, începând cu 01.05.2018, nu avea încheiate şi transmise, cu o zi înainte de începerea activităţii, în Registrul Unic de Evidenţă a Salariaţilor, contracte individuale de muncă pentru 12 persoane depistate, de către inspectorii de muncă gorjeni, prestând activitate în momentul controlului.

Fişele de identificare ale persoanelor respective au fost transmise ulterior, de către I.T.M. Gorj către I.T.M. Olt, pentru definitivarea controlului, deoarece persoana juridică verificată are sediul social în judeţul Olt.

Societatea prestatoare de servicii de pază pentru producătorul energetic rămâne în atenţia I.T.M. Gorj, în vederea respectării legislaţiei muncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS