21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Gala tinerilor, organizată la UCB

Gorj: Gala tinerilor, organizată la UCB

Studenții târgujieni celebrează Centenarul Marii Uniri prin premierea a 100 de tineri
Liga Studenţilor din UCB, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează și în acest an evenimentul Gala tinerilor. „Pe lângă faptul că dorim să susținem tinerii, să îi încurajăm să continue drumul pe care l-au ales și să se dezvolte pe plan profesional, dorim să celebrăm Centenarul Marii Uniri din 1918.
Astfel, pentru a sărbătorii așa cum se cuvine cei 100 de ani de la Marea Unire, ne-am propus să premiem o parte dintre importantele valori ale județului Gorj: 100 de tineri care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale, dar și cei mai activi voluntari din cadrul organizațiilor de tineret și consiliile școlare ale elevilor. De asemenea, se vor acorda și premii speciale pentru promovarea culturii, tradițiilor, oamenilor cu performanțe din județul Gorj, dar și pentru implicarea în activități dedicate Centenarului. Gala tinerilor, aflată la cea de-a doua ediție, se va desfășura în data de 8 iunie 2018, începând cu ora 17:00, la sediul Universității din Campusul Studențesc Debarcader (strada Tineretului, nr. 4), sala „Horațiu Mălăele”.
Partenerii proiectului sunt: Ministerul Educației Naționale, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Uniunea Națională a Studenților din România”, a declarat Diana Chilom, reprezenttant al Ligii Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS