Recital extraordinar ”Doina Gorjului”, la 70 de ani de activitate

Ansamblul „Doina Gorjului” va susţine spectacole vineri şi sâmbătă în centrul oraşului Târgu Jiu
Autori


Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” aniversează împlinirea a 70 de ani de activitate în cadrul Festivalului concurs pentru copiii și tineret, ajuns la cea dea XV-a ediție. Ediția din acest an a festivalului se va derula pe parcursul a două zile și reunește 30 de formații folclorice.

Vineri, 27.04.2018, începând cu ora 19.00, în centrul Municipiului Târgu Jiu, va avea loc recitalul extraordinar cu invitați de seamă ai folclorului românesc: NICULINA STOICAN, MARIANA IONESCU-CĂPITĂNESCU, PETRICĂ MÂȚU-STOIAN.

Sâmbătă, 28.04.2018, tot în zona centrală a orașului, începând cu ora 9.30, după fotografia de grup cu cei peste 600 de participanți, va avea loc parada costumului popular gorjenesc. Începând cu ora 11.00 va debuta spectacolul ansamblurilor înscrise în festival.


 


Comenteaza acum

Alte stiri

4 februarie 2019

Gorj: Încă două cazuri de muncă nedeclarată, depistate de ITM

Inspectorii de muncă din cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată au efectuat, în ultima săptămână, 40 de controale pentru depistarea abaterilor de la legislaţia muncii, fiind aplicate amenzi totale în valoare de 57.500 de lei şi ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 februarie 2019

Top