15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPlatforma Aparegio Gorj, accesată doar de 1.000 de persoane care îşi achită online facturile la apă

Platforma Aparegio Gorj, accesată doar de 1.000 de persoane care îşi achită online facturile la apă

Puţini cetăţeni din Târgu Jiu îşi achită online facturile la apă. Abonaţii Aparegio Gorj au posibilitatea, de peste un an, să îşi achite facturile on-line prin accesarea platformei de pe site-ul societăţii. Doar 1.000 de persoane care primesc facturi individuale (persoane fizice, neînscrise într-o asociaţie de proprietari) efectuează plăţi prin utilizarea portalului www.aparegio.ro. Trebuie menţionat faptul că platforma este securizată, cetăţenii putând să achite facturile în condiţii de deplină siguranţă întrucât la acest serviciu se utilizează procesatorul de plăţi EuPlătesc.ro, folosit şi de unităţile bancare. Aparegio încurajează populația să recurgă la această metodă de plată, întrucât este sigură și facilă.

Fără drumuri la ghişeu

Factura de apă se poate plăti direct de pe site-ul www.aparegio.ro. în numai patru paşi simpli: accesarea aplicaţiei de pe prima pagină a site-ului societăţii şi intrarea în cont, selectarea facturii de plătit şi accesarea zonei securizate de plăţi, plasarea comenzii şi finalizarea plăţii prin introducerea datelor personale de pe card şi confirmarea tranzacţiei. „Pentru crearea unui cont este nevoie de o adresă validă de e-mail şi de factura Aparegio, de pe care se va folosi codul de client şi numărul acesteia. Pe lângă realizarea plăţii electronice, prin card bancar, aplicaţia permite utilizatorilor să îşi vizualizeze istoricul consumurilor, sumele achitate sau datorate şi să transmită electronic petiţii legate de plăţi sau facturi. De-a lungul timpului, compania de apă a pus la dispoziţia clienţilor metode diversificate de plată – prin reţelele bancare, bancomate, oficiile poştale, reţeaua PayPoint, fără perceperea vreunui comision. Noua facilitate de plată, solicitată de utilizatorii familiarizaţi cu internetul şi tranzacţiile online, vine în completarea celor existente.După data de 25 a fiecărei luni, clienţii care primesc facturi individuale pot utiliza portalul www.aparegio.ro pentru a transmite indexul, a efectua plăţi sau a transmite sesizări, avarii şi sugestii”, a declarat Nicoleta Bărbat, purtătorul de cuvânt al Aparegio Gorj. Aparegio are zeci de mii de abonaţi în Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS